strøelse til gnaver

Horse-Bedding Original er snittet hvedehalm strøelse som også kan bruges til marsvin, kaniner og andre gnavere. Sugeevnen er suveræn og ammoniaklugten indkapsles med snilde. Der er minimalt støv.

Der kan også bruges Horse-Bedding Halmpiller, som ligeledes har en ekstrem sugeevne.

Også god til de gnavere som er glade for at grave. Oplagt til støvbadning, som mange gnavere har brug for i pelsplejen.

Strøelse til kanin Horse-Bedding strøelse
Strøelse til marsvin Horse-Bedding strøelse

til fjerkræ

Effektiv strøelse til høns og ænder. Horse-Bedding snittet hvedehalm er god til høns. Den bløde bund er oplagt til støvbadning, som høns ynder at gøre. Hønse afføring fjernes let med en spångreb og afføringen rystes snildt fri for strøelse. Mødding er minimal og lugt gener reduceret betydeligt.

Til ænder anbefales Horse-Bedding rapshalmpiller. Dette skyldes ænders tendens til at svine rigtig meget med vand. Brug rapshalmpillerne uden at vande pillerne først, så pillerne kan suge allerbedst. Rapshalmpillerne er effektive til at indkapsle lugten fra ænderne.


Opstart og vedligeholdelse af bund til fjerkræ:

Horse-Bedding snittet hvedehalm fordeles jævnt over gulv arealet. Et lag på 5 cm er anbefalingen. 1 gang i ugen fjernes afføring og eventuelle våde områder. Fyldes op efter behov.

Fremgangsmåde og vedligeholdelse er den samme med Horse-Bedding rapshalmpiller, dog er et lag med 2-3 cm nok. Når rapshalmpiller bliver fugtet fylder pillerne 2,5 gang mere. 

Strøelse til ænder Horse-Bedding strøelse
Strøelse til høns Horse-Bedding strøelse