JURIDISKE OPLYSNINGER


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Direktøren og de ansatte for Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding er: Lillemunkholm Rideudstyr og  strøelse (Horse-Bedding)

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

VILKÅR OG BETINGELSER


Handelsbetingelser for Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding

Betaling;

Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding modtager betalinger med Visa/Dankort og mobilepay.

Betaling skal ske ved afhentning af varen/varerne, før levering af strøelse eller ved afsendelse af varer.

Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark - Kroner (DKK)

Alle priser er inklusiv moms.

 

Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Big bags

gebyr på big bag sække

En af vores mål er bæredygtighed og derfor anvender vi big bags som vi genbruger til mere strøelse. Første gang du køber strøelse ved  Horse-Bedding, vil der være gebyr på big bags.

Ved et nyt køb af strøelse ved Horse-Bedding, ombyttes big bag til en tilsvarende big bag, hvis køber har big bag med retur og at disse er i tør og ren tilstand. 

Horse-Bedding kan se sig nødsaget til at afvise big bag, som er tydeligt i stykker og ikke længere kan bruges til formålet.

Big bag pris betales ikke tilbage, der ombyttes til andre bigbag, ved køb af strøelse.

LEVERING STRØELSE;

Leveringstiden for din ordre er 3-7 hverdage, ofte kortere. Køber betaler fragt. Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding leverer selv på din valgte adresse efter et aftalt tidspunkt. Det betyder at levering af strøelse afhænger af afstand fra Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding. For mere information om levering af strøelse, kontakt os på stutterilillemunkholm@gmail.com

LEVERING RIDEUDSTYR;

Leveringstiden for din ordre er 3-7 hverdage, ofte kortere. Køber betaler fragt. Fragt og/eller leveringspris er afhængig af varen. Det betyder at rideudstyr sendes med den billigste fragt mulighed og dette kan ændre sig alt efter størrelse/vægt på varen. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig. Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding afsender varer med den billigste løsning af fragt.

VARENS STAND VED RETURNERING

Varens stand ved returnering skal være som ved køb. Det er op til Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding strøelse at vurdere varens stand ved returnering.

reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Lillemunkholm Rideudstyr og Horse-Bedding i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationer modtages ikke, hvis disse er sendt på efterkrav.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Ved returnering af en vare med reklamation kontaktes virksomheden:

mail: stutterilillemunkholm@gmail.com

LILLEMUNKHOLM RIDEUDSTYR

Da vores varer i Lillemunkholm Rideudstyr er opkøbte restpartier, vil det ikke altid være muligt at tilbyde en matchende vare ved brug af reklamationsretten. Vi vil altid gøre vores bedste for at bytte til en lignende vare.